Bryllupsfotograf

Bryllupsdagen – En av de største og mest minnerike dagene i livet!

Som landsdekkende bryllupsfotograf i tilbyr jeg min ekspertise og tjeneste på den store dagen deres. Jeg har valgt å tilby halv- og heldagsfotografering.

Se noen av mine tidligere bryllupshistorier.

Stine + Fredrik

Stine + Fredrik

Ingeborg + Svein Olav

Ingeborg + Svein Olav

Bryllupet til Mari og Alexander i Porsgrunn

Mari + Alexander

Sigrid + Antoine

Sigrid + Antoine

Heldags bryllupsfotografering.

Jeg er med dere i 10 timer, fra morgen til kveld. Dagen starter med å følge brud og brudgom gjennom deres forberedelser og når familie og venner ankommer kirken. Vielsen, løftene, kysset og smilene deres på vei ut foreviges før vi reiser til location hvor portrettbildene blir tatt. Etter de offisielle bildene dokumenteres mottagelsen, middagen, taler og mer. Dette er deres store dag, og jeg sørger for å bevare minnene for alltid! Halv pris på forlovelsesfotografering – Passer perfekt til innbydelser.

28 000,- Høytoppløselige filer.

Halvdags bryllupsfotografering

Velger dere halvdagsfotografering, er jeg med dere i 5 timer. Hva dere vil at jeg skal ta bilder av er deres valg, men det vanligste er at jeg tar bilder av forberedelsene, vielsen og de offisielle brudebildene.

21 000,- Høytoppløselige filer.

Vielse & portrettfotografering

Jeg tar bilder under vielsen og portrettfotograferingen på location. Dere står fritt til å velge om dere vil ta portrettbildene før eller etter vielsen. Ved portrettbilder før vielsen, får man også tatt bilder av «first look». Dette er mer og mer vanlig i USA og har også kommet til Norge.

15000,- Høytoppløselige filer. *

* Kan kun bestilles fra mars og utover samme år som bryllupet er.

 

Portrettfotografering

Bryllupsfotografering på location før eller etter vielsen. Tar man bilder før vielsen, får man også bilder av «first look» som er blitt mer og mer populært, spesielt i USA er dette blitt en trend.

13000,- Høytoppløselige filer. *

Kan kun bestilles fra mars og utover samme år som bryllupet er.

Ta kontakt for å høre om jeg er ledig på deres dato

BRYLLYPSFOTOGRAF // BRYLLUPSFOTOGRAFERING // BRYLLUPSFOTOGRAF PORSGRUNN // BRYLLUPSFOTOGRAF OSLO // BRYLLUPSFOTOGRAF SKIEN // BRYLLUPSFOTOGRAF STAVERN // BRYLLUPSFOTOGRAF LARVIK // BRYLLUPSFOTOGRAF KRAGERØ

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.