Vi vil booke deg til vår bryllupsfotograf. Hvordan går vi frem?

For å holde av datoen, sender jeg ut en bryllupsavtale elektronisk og et bookingsgebyr på 4000,- som inngår i totalprisen.

Når avtalen er signert og bookingsgebyret betalt, er datoen holdt av til dere.

Reiser du for å fotografere bryllup?

Ja, det gjør jeg gjerne! Ta kontakt for et prisoverslag

Hvor lang tid tar det før bildene er klare?

Bryllupsfotografering er en omfattende jobb, og jeg trenger ca. 4-6 uker på å gjøre alt ferdig.

Kan vi møtes for en prat før bryllupsdagen?

Ja, jeg har alltid et planleggingsmøte i forkant av bryllupsdagen. Personlig oppmøte er å foretrekke, men ikke alltid det lar seg gjøre om avstandene er store. Da kan telefonmøte være tingen. Jeg anbefaler å ha planleggingsmøtet så tett opptil selve dagen som mulig.

Bryllupsfotografering i utlandet, noe for deg?

Absolutt! Jeg reiser mer enn gjerne for å fotografere dere i utlandet. Ta kontakt for mer informasjon.

Hvor lang tid burde vi sette av til portrettfotograferingen.

Hold gjerne av 2 timer eller mer. Jo flere steder man skal forflytte seg, jo bedre tid burde man regne med.

Hva hvis det regner?

Været i Norge er alltids litt ustabilt, men ikke noe stort problem når det kommer til fotografering. Det kan selvfølgelig bli litt mer «mas» med paraplyer, ut og inn av bil, komme seg til location hvis det er litt sølete osv. Men; bildene blir like fine uansett!

Det finnes alltids regntette trær, overbygg, paviljoner og store paraplyer.

Vil du også ha servert mat?

Ved heldagsfotografering setter jeg gjerne pris på det! Men det er ikke et krav fra meg. Om jeg får servert mat vil jeg gjerne slippe å sitte ved gjestene, men om mulig i et naborom. Derfra kan jeg fotografere rettene, og bevege meg fram og tilbake i lokalet uten at jeg tar oppmerksomheten.

Når burde vi bestille fotograf?

Så tidlig som mulig. De fleste forespørslene og bookingene starter tidlig på høsten, året i forveien.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.