Tilbakemeldinger fra tidligere brudepar

<br><br><br>

Hei Jimmy!

Ville bare si tusen takk for den gode jobben du gjorde med fotograferinga på bryllupsdagen vår! Vi syntes begge du var veldig hyggelig og enkel å jobbe sammen med, og du fikk oss til å kose oss og slappe av med fotograferinga. Bildene gikk over all forventning, både de fra fotoseansen etter vielsen og resten av dagen. Vi ser tilbake på bryllupet og samarbeidet med deg med et smil om munnen, og kommer til å ha glede av de herlige minnene som bildene gir resten av livet. Anbefaler deg til venner og kjente :) Takk!

Fredrik & Stine

<br><br><br>
<br><br><br>

Det var lett å velge Jimmy som fotograf til bryllupet vårt! Etter å ha sett korleis han jobba i eit haustbryllup til eit vennepar av oss, var det den gode stemninga og fine lyset og fargene i bildene hans vi ønska. Han er også åpen for gode forslag frå «sidelinja» (som for eksempel ivrige forlovere), og slik kjem god stemning med i bildene. Han klarte også å få eit stivbeint og ikkje poseringvant brudepar som oss til å ta oss bra ut på bildene! God kommunikasjon og godt resultat er ein fin kombinasjon.

Ingeborg & Svein Olav

<br><br><br>
<br><br><br><br><br>

Jimmy er en fantastisk fotograf. Alle som har sett brudebildene våre spør hvem som har tatt dem, og flere har ønsket å  bruke ham selv. Han fanger stemninger og herlig lys. Vi fikk god service. Kommunikasjonen mellom oss har vært bra, og alt har gått som planlagt. En svært brukervennlig type ?

Vi kan absolutt anbefale ham?

Ingrid & Magnus

<br><br><br><br><br><br>
<br><br><br>

Vi valgte å bruke Jimmys som vår bryllupsfotograf etter at flere av våre venner hadde skrytt og vist oss kjempefine bilder fra deres store dag :) Det angret vi ikke på, for bildene ble helt nydelige og at Jimmy lager en «musikk video» med alle bildene var bare helt fantastisk! Fremdeles får jeg tårer i øynene når jeg ser på den, nydelige bilder fra en fantastisk dag!

Jimmy var veldig profesjonell, lett å prate med og laget en avslappet, god stemning. Han er veldig god på å fange inn stemninger og bruke det naturlige lyset, det gjenspeiler seg i bildene. Vi har også brukt Jimmy til familie fotografering. Anbefaler han på det varmeste til alle!

Ingrid & Tor Erik

<br><br><br>
<br><br><br>

Vi benyttet fotograf Jimmy Karlsen til vårt vinterbryllup 21.02.15. Jimmy er svært profesjonell, under kirkesermonien la vi ikke en gang merke til at han var der. Bildene er fantastisk gode og vi gjorde flere ulike settinger som allikevel ble et helhetlig resultat. Jimmy var med på våre ideer og kom også med tips og egne ideer både før og under fotograferingen. Vi var så fornøyd med Jimmy at vi anbefalte han til et vennepar som benyttet han i sitt bryllup. Vil du være sikker på å fange dagen i bilder, velg Jimmy Karlsen.

 

Mariann & Joakim

<br><br><br>

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.