Bryllupsfotograf

 

Bryllupsdagen – En av de største og mest minnerike dagene i livet!

Som landsdekkende bryllupsfotograf i tilbyr jeg min ekspertise og tjeneste på den store dagen deres. Jeg har valgt å tilby halv- og heldagsfotografering.

Se noen av mine tidligere bryllupshistorier.

Stine + Fredrik

Ingeborg + Svein Olav

Mari + Alexander

Sigrid + Antoine

Heldags bryllupsfotografering.

Jeg er med dere i 10 timer, fra morgen til kveld. Dagen starter med å følge brud og brudgom gjennom deres forberedelser og når familie og venner ankommer kirken. Vielsen, løftene, kysset og smilene deres på vei ut foreviges før vi reiser til location hvor portrettbildene blir tatt. Etter de offisielle bildene dokumenteres mottagelsen, middagen, taler og mer. Dette er deres store dag, og jeg sørger for å bevare minnene for alltid! Gratis forlovelsesfotografering – Passer perfekt til innbydelser.

27 000,- Høytoppløselige filer.

Halvdags bryllupsfotografering

Velger dere halvdagsfotografering, er jeg med dere i 5 timer. Hva dere vil at jeg skal ta bilder av er deres valg, men det vanligste er at jeg tar bilder av forberedelsene, vielsen og de offisielle brudebildene.

19 000,- Høytoppløselige filer.

Forklaring.

Høytoppløselige filer – Dere kan selv velge hvilken leverandør dere vil benytte til bruk av fremkallinger, album og takkekort.

Lavtoppløselige filer – Dere bruker meg som deres leverandør av fysiske produkter. Jeg leverer kun det beste som finnes av kvalitet på forstørrelser, rammer, takkekort og album osv.

Ta kontakt for å høre om jeg er ledig på deres dato

BRYLLYPSFOTOGRAF // BRYLLUPSFOTOGRAFERING // BRYLLUPSFOTOGRAF PORSGRUNN // BRYLLUPSFOTOGRAF OSLO // BRYLLUPSFOTOGRAF SKIEN // BRYLLUPSFOTOGRAF STAVERN // BRYLLUPSFOTOGRAF LARVIK // BRYLLUPSFOTOGRAF KRAGERØ