For litt over 5 uker siden, ble jeg og min samboer Jorunn foreldre for første gang. En ubeskrivelig følelse!
Her er noen bilder fra den første uken etter at Georg hadde kommet til verden.

Til dere som følger med på nettsiden min støtt og stadig, så kommer dere til å få se mer til Georg fremover :)

Nyfødtfotografering_Baby_Georg_Jimmy_Karlsen (1)Nyfødtfotografering_Baby_Georg_Jimmy_Karlsen (7)Nyfødtfotografering_Baby_Georg_Jimmy_Karlsen (6)Nyfødtfotografering_Baby_Georg_Jimmy_Karlsen (2)Nyfødtfotografering_Baby_Georg_Jimmy_Karlsen (3)Nyfødtfotografering_Baby_Georg_Jimmy_Karlsen (5)Nyfødtfotografering_Baby_Georg_Jimmy_Karlsen (4)
En stolt pappa!

Om dere syntes bildene var fine, trykk gjerne «liker» og hjelp meg med å spre nettsiden min. Takk!

Er du gravid, og vil få tatt nyfødt bilder? Ta gjerne kontakt med meg, så får vi avtalt ca. tid for fotografering. Nyfødtfotografering burde skje helst innen 10 dager.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.