Nå er bryllups sesongen over for 2012, og det har vært et fantastisk år med mange flotte mennesker som jeg fikk æren av å forevige dagen for. Siden bryllupsfotograferingen for i år er over har jeg nå litt mer tid til å dra igang med en ny konkurranse. Sist konkurranse (se link: påmelding, del 1, del 2, del 3 ) ble veldig godt mottatt, og jeg har fått mange tilbakemeldinger og henvendelser av dere der ute om når jeg skulle holde en ny fotoshoot. Svaret er nå! :)

Jeg har ikke helt klart å finne ut av hva slags shoot jeg skal ha denne gangen, så tenkte å la dere komme med forslagene. Den som kommer med forslaget jeg velger blir selvfølgelig med på shooten. Til vanlig så fotograferer jeg bryllup, portretter, barn, gravide og nyfødte. Så til denne konkurransen vil jeg gjerne ha en litt mer fashion/beauty vri på shooten.

Siden jeg nå ikke helt vet hva slags setting denne shooten skal ha, så er det vanskelig å vite nøyaktig hvor mange som blir med. Men jeg tipper det blir 3-6 personer som blir trukket ut. PS: Gutter kan også delta!

Noen tips:

  • Fashion/beauty.
  • Studio eller på location.
  • Kreativitet!

Hvordan kan jeg bli med?

  • Skriv til meg på post@jimmykarlsen.no og kom med ditt beste forslag på fotoshoot. Merk mailen med: «Fotoshoot 2012».
  • Legg ved et bilde av deg selv.
  • Aldersgrense er 16 år. Er du under 18, må du ha med en foresatt.
  • Trykk gjerne «liker», slik at jeg kan få flest mulige til å se denne siden. Takk :)

20. november blir vinnerne trukket ut. Jeg annonserer navnene på facebook siden, og sender ut en mail til de av dere som blir med :) Selve fotoshooten blir før jul en gang.

 Er du /eller kjenner du en makeup artist, som kunne tenkt seg å være med på dette? Send meg en mail :)

 

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.