Da var det virkelig på tide å vise dere noen bilder fra bryllupsfotograferingene i 2013! Overgangen fra å kun være to i huset, til å få en liten krabat, er stor. I tillegg til mye jobbing, har dessverre bloggen blitt nedprioritert da all ledig tid går til min lille familie. Men nå skal jeg bli flinkere til å oppdatere.

I september var jeg fotograf i bryllupet til Sigrid og Antoine. Bryllupet fant sted i Dalen, et sted jeg virkelig liker å ta bilder. Eidsborg stavkirke, Dalen hotell, den vakre naturen; ja, alt er fint der oppe!

Jeg var så heldig å få være med brudeparet fra forberedelsene om morgen til litt ut i selskapet på kvelden. Jeg knipset bilder av både brudens og brudgommens forberedelser, og jeg håper de begge, nå i ettertid av bryllupet, kjenner noen sommerfugler i magen når de ser på bildene fra denne morgen. Det er en veldig fin opplevelse med å få være med brudeparet før vigselen. En kjenner spenningen, gleden og forventningene til en flott dag ligge i luften.

Vigselen fant sted i Eidsborg stavkirke. En intim, gammel og vakker kirke. Mange flotte detaljer, mye naturlig lys og akkurat stor nok til bryllupsfølget ;) Etter en flott sermoni, der både løfter og kyss ble dokumentert, reiste vi ut for å ta de tradisjonelle bryllupsbildene. Brudeparet strålte i kapp med de flotte omgivelsene, og vi fikk veldig mange fine bilder.

Etter fotograferingen ute, var det bilder av mottakelsen, gjestene og hele brudefølget som sto for tur.

Tusen takk for en veldig hyggelig fotografering, Sigrid og Antoine!

Bryllupsfotografering_Bryllup_Dalen_Telemark_Eidsvold_Sigrid_Antoine

Bryllupsfotografering_Bryllup_Dalen_Telemark_Eidsvold_Sigrid_Antoine_01-(1)Bryllupsfotografering_Bryllup_Dalen_Telemark_Eidsvold_Sigrid_Antoine_01-(4)Bryllupsfotografering_Bryllup_Dalen_Telemark_Eidsvold_Sigrid_Antoine_01-(5)Bryllupsfotografering_Bryllup_Dalen_Telemark_Eidsvold_Sigrid_Antoine_01-(6)Bryllupsfotografering_Bryllup_Dalen_Telemark_Eidsvold_Sigrid_Antoine_01-(7)Bryllupsfotografering_Bryllup_Dalen_Telemark_Eidsvold_Sigrid_Antoine_01-(8)Bryllupsfotografering_Bryllup_Dalen_Telemark_Eidsvold_Sigrid_Antoine_01-(9)Bryllupsfotografering_Bryllup_Dalen_Telemark_Eidsvold_Sigrid_Antoine_01-(10)Bryllupsfotografering_Bryllup_Dalen_Telemark_Eidsvold_Sigrid_Antoine_01-(11)Bryllupsfotografering_Bryllup_Dalen_Telemark_Eidsvold_Sigrid_Antoine_01-(12)Bryllupsfotografering_Bryllup_Dalen_Telemark_Eidsvold_Sigrid_Antoine_01-(13)Bryllupsfotografering_Bryllup_Dalen_Telemark_Eidsvold_Sigrid_Antoine_01-(14)

Trykk gjerne «liker» for å hjelpe meg til at andre også kan se bildene.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.