17. juli var jeg på Mule Varde for å ta bilder i bryllupet til Bente og Geir Åge.

Etter mitt førmøte med Bente og Geir Åge fikk jeg vite på at de skulle ha vielsen ute ved lysthuset på Mule Varde. Og med dette i tankene dro jeg ut litt tidligere enn planlagt, slik at jeg også kunne få tatt noen bilder under vielsen. Er ikke ofte man får sjansen til å ta bilder i vielsen med så bra lys! (Var forresten første gang jeg tok vielse bilder ute, og ikke i en kirke).

Etter vielsen dro gjestene videre til selskapslokalet, mens brudeparet og forlovere ble igjen med meg.
Vi boltret oss i alle de fine omgivelsene og jeg fikk ta masse fine bilder av ett «lekent» brudepar, som hadde mange ideer på lager.

Her er noen av bildene fra denne dagen:

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.