PERSONVERNERKLÆRING

Personvern, nettbasert behandling av personopplysninger
Denne personvernerklæringen gjelder for Fotograf Jimmy Karlsen sine nettsteder. Fotograf Jimmy Karlsen er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn på nettsidene: www.jimmykarlsen.no

Personopplysninger som behandles
Fotograf Jimmy Karlsen samler ikke inn personopplysninger som fødselsdato- og personnummer, eller opplysninger om personlige betalingskort.

​Eksempler på informasjon som innhentes:

  • E-postadresse
  • Fornavn og etternavn
  • Firmanavn/org. nummer
  • Telefonnummer
  • Adresse

Hvordan informasjon innhentes?
Fotograf Jimmy Karlsen samler inn opplysninger gjennom skjemaer på våre nettsider, telefon, melding eller møte. Det er frivillig å oppgi denne informasjonen. Hvis du velger å ikke oppgi personopplysningene, kan vi være forhindret fra å gi deg tilgang til produktet eller tjenesten.

​Eksempel på skjema:

  • Ved bestilling/forespørsel om fotografering

Formålet med informasjonen som innhentes

  • For å kunne sende relevant informasjon
  • For å kunne gi deg et tilbud og en tjeneste som passer deg.

​Vi oppretter profiler på bakgrunnen av informasjonen som innhentes, for å kunne tilby deg de mest relevante produktene og yte god service. Profilene baseres kun på informasjon som du frivillig gir oss, vi henter ikke inn informasjon for dette formålet fra tredjeparter.

Hvordan lagres informasjonen?
Informasjon innhentet gjennom skjema på www.jimmykarlsen.no lagres i mail og på server.

Hvordan slettes opplysningene?

Informasjon slettes på oppfordring ved å kontakte post@jimmykarlsen.no

Utlevering av informasjon til tredjepart?
Personopplysningene deles ikke med utenforstående tredjeparter, men Fotograf Jimmy Karlsen kan bruke underleverandører til å levere hele eller deler av nettsiden, regnskapssystem, kundeportal og leveringsløsninger for produkter. Slike underleverandører kan behandle personopplysninger på vegne av Fotograf Jimmy Karlsen

Samtykke
Ved forespørsel om fotografering samtykker du til at vi kan kontakte deg basert på informasjonen du har levert fra deg, inntil samtykket trekkes tilbake.

Rettigheter
Som bruker av nettsidene våre har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de behandles.

Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven.

​Hvor behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke, kan du til enhver tid trekke samtykket tilbake.

Dersom du mener at Fotograf Jimmy Karlsen ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no.

Kontaktinformasjon
Fotograf Jimmy Karlsen
Kjørholtvegen 65, 3940 Porsgrunn
+47 48102731
post@jimmykarlsen.no
org.nr 995 287 137 MVA